Plant Select is een wereldwijde leverancier van IN VITRO plantgoed en licentieprogramma’s in de sierteelt met innovatie en duurzaamheid als ideale voedingsbodem.

Hedendaagse innovatie

Plant Select is meer dan een gewone kwekerij. Wij combineren onze kennis en ervaring op gebied van invitro met hedendaagse innovatie van teelttechnologie en vertalen dit in de planten voor uw toekomst.

Gedreven door onze sterktes vanuit het invitrolabo en de licentieprogramma’s streven wij er dagelijks naar om met en voor partners over de hele wereld gezonde en homogene planten te produceren.

Download onze catalogus

Innovatie & transformatie

Innovatie en duurzaamheid vormen de optimale kweekcultuur voor Plant Select en dit zowel voor product als productieproces. Permanente investeringen in duurzame en ecologische productieprocessen vinden hun weerspiegeling in onze plantkwaliteit.

Plant Select kende reeds een rijk verleden en werd in 1991 gesticht door de broers Jan en Paul Oprins samen met Chantal Quirynen.

Groei & expansie

Plant Select kende de jongste tijd enkele grote veranderingen. In november 2020 werd een succesvolle management buyout gerealiseerd in samenwerking met Group MC, een dynamische en flexibele investeringsgroep uit België. Hierdoor kan het bedrijf haar groei en internationale expansie succesvol verderzetten.

Dankzij het gedreven team van Plant Select, dat dagelijks de grootste zorg besteed aan de ontwikkeling van uw in vitro plantgoed, retailplanten en beheer van het licentieprogramma, cultiveren wij planten voor uw succes.